Geen producten (0)

Werkt deze Pjur Man Xtend Crème?

Werkt deze Pjur Man Xtend Crème?

Als we de makers van Pjur moeten geloven dan werkt dit middel heel goed en zeer zeker een aanrader!

We hebben onze magazijn medewerker Paco gevraagd een test uit te voeren met de Pjur Xtend crème en ons een uitvoerig verslag daarvan te geven!

Paco heeft zijn favoriete pornoclip opgezet en toen zijn erectie begon tekomen voorzichtig wat Pjur crème op zijn eikel en penis gesmeerd. Even lekker in gemasseerd en zijn erectie werd al snel optimaal! De crème voelt erg lekker aan glad zonder dat het erg glibberig is zoals je dat met een glijmiddel hebt.

De huid voelt wat strakker en sterker aan en er is ook een lichte tinteling aanwezig. Het voelt allemaal best heel lekker aan en je krijgt ook het gevoel dat de penis harder is dan anders het geval!

In combinatie met een Kamagra tablet voelt het helemaal knuppelhard! 

Na de mastrubatietest moest Paco natuurlijk ook de test uitvoeren tijdens de intieme avond met zijn rijpe buurvrouw die hij weekelijks een bosje bloemen brengt.

De crème blijft duidelijk voelbaar aanwezig tijdens de seks en vooral een harder en steviger gevoel geeft. Zelfs na 20 minuten hevige actie is de crème nog steeds werkzaam dus het is niet nodig om constant te moeten blijven smeren. 1 keer goed insmeren is voldoende voor een avondje plezier alleen of samen met je buurvrouw!

Ons oordeel is zeker de moeite waard om te proberen, verwacht geen wondermiddel maar een leuke aanvulling is het zeker!

Pjur Man Xtend Crème