Geen producten (0)

Kamagra en Alcohol

Kamagra en Alcohol

Is er een interactie tussen Kamagra en alcohol?

Er lijkt geen grote geneesmiddelinteractie te zijn tussen alcohol en een van de medicijnen die worden gebruikt voor erectiestoornissen zoals Kamagra en Cenforce 200, oraljelly zegt Sharzad Green, Pharm.D. , een apotheekcoach en -trainer bij Advanced Pharmacy Consulting in Tempe, Arizona. Populaire ED-medicijnen  omvatten Kamagra (sildenafilcitraat), Cialis (tadalafil), en Levitra (vardenafil). Revatio bevat ook sildenafil en wordt voorgeschreven voor de behandeling van pulmonale arteriële hypertensie (PAH), maar wordt soms ook off-label voorgeschreven voor ED.

In feite kan het hebben van een drankje of twee zelfs in uw voordeel werken: A Meta-analyse 2018 (een analyse van veel onderzoeken) uitgevoerd door de afdeling urologie van de West China School of Medicine in Chengdu, China, ontdekte dat licht tot matig alcoholgebruik feitelijk geassocieerd was met een verminderd risico op erectiestoornissen.

Soms helpt een beetje alcohol bij seksuele reactie omdat het remmingen, angst en stress kan verminderen, zegt Stanley Myers, MD , een uroloog en specialist in seksuele geneeskunde in Portland, Oregon. Hoewel Kamagra binnen 30 tot 60 minuten werkt , seksueel verlangen en stimulatie zijn nog steeds nodig.

Kan alcohol erectiestoornissen beïnvloeden?

De sleutelzin hier is een beetje. De hoeveelheid alcohol is belangrijk. Het verhaal verandert als het gaat om mannen die zwaar drinken en / of binge drinken (zoals aangegeven door de studie, en alleen medisch basisadvies). Mannen mogen niet meer dan twee alcoholische dranken per dag consumeren, ongeacht of ze medicatie gebruiken ( ieder medicatie) of van plan zijn deel te nemen aan seksuele activiteit, volgens de centrum voor ziektecontrole en Preventie (CDC).

Wat is de drempel voor drankmisbruik? Het National Institute on Alcohol Abuse and Alcoholism definieert het als per keer vijf of meer drankjes consumeren . En hoewel dat niets verandert aan het feit dat er geen officiële geneesmiddelinteracties zijn tussen alcohol en ED-drugs, kan overmatig alcoholgebruik de seksuele reactie saai maken. Met andere woorden, het maakt het gebruik van kamagrakopen en zijn tegenhangers ietwat zinloos. Vooral mensen die alcohol misbruiken, doen het erg slecht. Volgens onderzoek gepubliceerd in 2007 72% van de mannelijke alcoholisten ervaart een soort seksuele disfunctie.

[Zwaar drinken] zal zeker een negatieve invloed hebben op het vermogen van een man om een ​​erectie te krijgen en te behouden, zegt Nefertiti Childrey, DO , een uroloog bij Total Urology Care of New York. Overmatig alcoholgebruik en alcoholafhankelijkheid kunnen bijdragen aan een aantal andere medische problemen, zoals het metabool syndroom en leverziekte, voegt Dr. Childrey eraan toe.

Zoals altijd, moet u, ondanks deze veelbelovende feiten, met uw eigen arts of apotheker overleggen of het veilig is u om alcohol te drinken met Kamagra.. Als u geen andere contra-indicaties heeft, krijgt u waarschijnlijk groen licht om met mate van een paar drankjes te genieten.

Ik denk dat als er een absolute contra-indicatie zou zijn voor een man om alcohol te drinken met deze medicijnen, [de medicijnen] waarschijnlijk niet zo succesvol zouden zijn als ze zijn, zegt dr. Childrey. Daarom raad ik patiënten daarom niet af om te drinken. Maar ik bespreek wel de algemene risico's van medicatie en alcoholgebruik.