Geen producten (0)

Over ons

 

Bij Erectiepillen-winkel.nl staat U als klant centraal en wij willen u zo goed mogelijk van dienst zijn met het juiste avies en het juiste product. Zo heeft u een vertrouwd adres voor uw erectiemiddelen en zijn wij blij dat wij u als klant mogen verwelkomen.

Wij kunnen u ten alle tijden voorzien van advies en/of vragen over een product of het gebruik van een product. Wil je Kamagra kopen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Doordat wij een online webshop zijn. Wij kunnen wij onder andere Cialis kopen en andere erectiepillen verkopen tegen een eerlijke scherpe prijs.

Wij van Erectiepillen-winkel.nl vinden eerlijk advies en discretie erg belangrijk en zijn 7 dagen per week de hele dag beschikbaar voor al uw vragen. Veilig Kamagra kopen is voor ons vanzelfsprekend dat niemand hoeft te weten wat u heeft besteld, en verpakken uw bestelling discreet zonder product of website gegevens in. Zo ziet niemand wat u heeft besteld. In de meeste gevallen heeft u uw bestelling binnen 2 werkdagen in huis!

Waar kamagra middelen vallen onder het brede spectrum erectiemiddelen en hebben een stimulerend en effectief op het krijgen van een erectie en de duur van de erectie. Wil je Kamagra kopen? Deze en andere middelen worden ingezet om persoonlijke onzekerheden omtrent uw intimiteit te verhelpen. De Erectie pillen kunnen tevens worden gebruikt om uw seksleven nog aangenamer te maken, dat is ook de reden dat mensen graag Kamagra bestellen bij ons.

Geen registratie verplichting. Wij weten dat het voor klanten soms een obstakel is om een account aan te maken bij een webshop wanneer ze alleen iets willen bestellen. Dit hoeft bij ons niet maar het kan wel. Tijdens het afrekenproces krijgt u de optie om een account aan te maken, dit is eenvoudig te doen door enkel uw email adres en een wachtwoord in te voeren. Hier kunt eventueel ook een account aanmaken. Enkele voordelen van een account zijn: • U kunt inzien wat uw order status is • Wat u in het verleden heeft besteld • Gemakkelijke met enkele muisklikken uw laatste bestelling nog een keer plaatsen • Overzicht van het contact met de klantenservice •Verschillende bezorg adressen aanmaken etc.

Uw producten zullen ten alle tijden discreet geleverd worden. Er zal nooit reklame van erectiepillen-winkel.nl op de verzendpakking vermeld worden. Op uw bankafschrift zal ook geen vermelding staat van erectiepillen-winkel.nl . Zo hoeft u dus niet bang te zijn dat derden weten dat u heeft besteld bij erectiepillen-winkel.nl

Onze klantenservice staat altijd tot uw beschikking. Heeft u vragen over een product of bestelling, kunt u altijd contact met ons opnemen, wij zullen proberen op werkdagen dezelfde dag of anders de volgende dag nog uw vraag te beantwoorden.

 

Harmony Online

Ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder KvK-nummer: 34200747

BTW-identificatienummer: NL 813225085B01