Geen producten (0)

Voor 15:00 uur besteld, vandaag verzonden!  ♥  Discrete verzending met track&trace!  ♥  Veilig bestellen met iDEAL!  iDEAL en Creditcard betaling mogelijkBetalen per bank overschrijving

Discreet erectiepillen bestellen en veilig betalen met ideal!

 

Over ons

Bij Erectiepillen-winkel.nl staat U als klant centraal en wij willen u zo goed mogelijk van dienst zijn met het juiste avies en het juiste product. Zo heeft u een vertrouwd adres voor uw erectiemiddelen en zijn wij blij dat wij u als klant mogen verwelkomen.

Wij kunnen u ten alle tijden voorzien van advies en/of vragen over een product of het gebruik van een product. Wil je Kamagra kopen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Doordat wij een online webshop zijn kunnen wij onder andere Cialis en andere erectiepillen verkopen tegen een eerlijke scherpe prijs.

Wij van Erectiepillen-winkel.nl vinden eerlijk advies en discretie erg belangrijk en zijn 7 dagen per week de hele dag beschikbaar voor al uw vragen. Veilig Kamagra kopen is voor ons vanzelfsprekend dat niemand hoeft te weten wat u heeft besteld, en verpakken uw bestelling discreet zonder product of website gegevens in. Zo ziet niemand wat u heeft besteld. In de meeste gevallen heeft u uw bestelling binnen 1 werkdag in huis!

Wilt u Kamagra erectiepillen bestellen?  U kunt u bij ons eenvoudigbestellen en veilig betalen met iDEAL. Deze online betaalmethode wordt door alle Nederlandse banken ondersteund en is veilig en snel. U betaalt via een link naar uw eigen bank. De betaalomgeving ziet er dus voor u vertrouwd uit. Bovendien wordt er op uw betalingsoverzicht een neutrale vermelding gemaakt. Op deze manier blijft het bestellen van Kamagra erectiepillen en betalen met iDEAL een discrete transactie voor u!.

Geen registratie verplichting. Wij weten dat het voor klanten soms een obstakel is om een account aan te maken bij een webshop wanneer ze alleen iets willen bestellen. Dit hoeft bij ons niet maar het kan wel. Tijdens het afrekenproces krijgt u de optie om een account aan te maken, dit is eenvoudig te doen door enkel uw email adres en een wachtwoord in te voeren. 

Enkele voordelen van online erectiepillen kopen bij ons zijn:

Voor 15:00 uur besteld, dezelfde dag nog verzonden!

Veilig betalen met iDEAL of de andere betaalopties zoals Creditcard, Bancontact, Bank Sofort.

Discrete verzending met track&trace!

Uw aankoop garantie: Bent u niet tevreden, laat het ons weten en we zorgen voor een oplossing!

Onze leverings garantie: Wij zorgen ervoor dat u altijd uw bestelling zal ontvangen! Ook als er iets fout gaat tijdens verzending nemen wij de verantwoording en zorgen voor een nieuwe verzending van uw bestelling!

Uw producten zullen ten alle tijden discreet geleverd worden. Er zal nooit reklame van erectiepillen-winkel.nl op de verzendpakking vermeld worden. Op uw bankafschrift zal ook geen vermelding staat van erectiepillen-winkel.nl . Zo hoeft u dus niet bang te zijn dat derden weten dat u heeft besteld bij erectiepillen-winkel.nl

Alle bestellingen zijn discreet verpakt en verzonden! Uiteraard geen reklame stickers of webshop adres op de buitenkant van uw pakket!
Wij versturen ook geen mailings per e-mail of gewone post!

Onze klantenservice staat altijd tot uw beschikking. Heeft u vragen over een product of bestelling, kunt u altijd contact met ons opnemen, wij zullen proberen op werkdagen dezelfde dag of anders de volgende dag nog uw vraag te beantwoorden.

 

Harmony Online

Ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder KvK-nummer: 34200747

BTW-identificatienummer: NL 813225085B01

Kijk hier voor onze Algemene Voorwaarden

Sitemap