Geen producten (0)

Welke betaalmethoden zijn er?

Logo online betaalmethodenIban overboeking LogoING bank logo

Na het voltooien van uw bestelling ontvangt u per email een bestelbevestiging met uw ordernummer en het te betalen bedrag.  

  • U ontvangt de betaalgevens in de orderbevestiging, U kunt hier kiezen op welke manier u wenst te betalen.

    Per overboeking met de IBAN gegevens of met gebruik van de iDEAL-betaallink waar u bij uw eigen bank de betaling voltooid!

Lees hier meer over Veilig Betalen via betaallink op de site van iDEAL

Bestel Kamagra erectiepillen met Ideal !

Bankoverschrijving vooruitbetalen

Na het voltooien van uw bestelling ontvangt u per email een bestelbevestiging met uw ordernummer en het te betalen bedrag. In deze email staat het totaalbedrag van uw bestelling en ook onze ING bank gegevens zodat u het bedrag eenvoudig kunt storten. Bankstortingen staan tegenwoordig vrijwel direct op de rekening en daarom kan uw bestelling vaak ook meteen verwerkt en verzonden worden!

iDEAL

Met iDEAL kun je eenvoudig betalen. Je kiest je eigen bank en betaalt via je eigen internetbankieren. Het rekeningafschrift is volledig anoniem, op het afschrift staat geen erectiepillen-winkel vermeld. Er worden voor iDEAL betalingen geen extra kosten in rekening gebracht. U vult zelf het totaalbedrag in en vemeld het bestelkenmerk. U betaalt veilig via uw eigen bank! Nadat U dit heeft gedaan wordt de bestelling direct verwerkt. 

Bancontact

Bancontact is hét online betaalsysteem ontwikkeld door de gezamenlijke banken in België en is de meest geaccepteerde online betaalmethode in België.  Alle klanten uit België die gebruik maken van internetbankieren, kunnen gebruik maken van Bancontact. U vult zelf het totaalbedrag in en vemeld het bestelkenmerk. U betaalt veilig via uw eigen bank! Nadat U dit heeft gedaan wordt de bestelling direct verwerkt. 

Sofort Banking

Ervaar hoe eenvoudig en snel je met SOFORT Banking kunt betalen en waarom het door de TÜV gecertificeerde betaalsysteem je optimale veiligheid biedt. SOFORT Banking is de enige Europese betaalmogelijkheid die directe banktransacties uitvoert. Het is in 10 landen beschikbaar en TÜV gecertificeerd. U vult zelf het totaalbedrag in en vemeld het bestelkenmerk. U betaalt veilig via uw eigen bank! Nadat U dit heeft gedaan wordt de bestelling direct verwerkt. 

Creditcard

Betalingen met een creditcard kan op Erectiepillen-winkel.nl met zowel een VISA Creditcard als een Mastercard. Je hebt hiervoor onder andere je kaartnummer, vervaldatum en CVC2 code nodig. Zorg dus dat je de creditcard bij de hand hebt. U vult zelf het totaalbedrag in en vemeld het bestelkenmerk. U betaalt veilig via uw eigen bank! Nadat U dit heeft gedaan wordt de bestelling direct verwerkt.

Lees hier meer over Veilig Betalen via betaallink op de site van iDEAL