Geen producten (0)

ING logo

Bestel en betaalinformatie

 

Na het voltooien van uw bestelling ontvangt u per email een bestel bevestiging met uw ordernummer en het te betalen bedrag.
In deze email staat het totaalbedrag van uw bestelling en ook onze bank gegevens zodat u het bedrag eenvoudig kan storten. 
Bankstortingen staan tegenwoordig vrijwel direct op de rekening en daarom kan uw bestelling vaak ook meteen verwerkt en verzonden worden!


Wanneer verzenden we uw pakketje? (Verzenden doen wij discreet!)

Als uw betaling is ontvangen gaan wij direct aan de slag met uw bestelling. Zodra uw pakket is ingepakt en is overgedragen aan PostNL, ontvangt u de track & trace-code van uw bestelling. Vanaf dat moment kunt u de verzending van uw pakket volgen. (Brievenbuspakje+ track & trace 4,95)


Wanneer kan ik mijn order verwachten?

Wij gaan voor een snelle levering maar zijn natuurlijk ook afhankelijk van PostNL. Als u voor 12 uur besteld dan gaan wij er echt voor om het de volgende dag te leveren. Besteld u op zaterdag of zondag dan kunt u uw bestelling op een dinsdag verwachten. Helaas wordt er geen post geleverd op een maandag.

 

Hoe verzenden wij u pakketje? 

Alle order zijn discreet verpakt en opgestuurd! Uiteraard geen reklame stickers of webshop adres op de buitenkant van uw pakket!
Wij versturen ook geen mailings per e-mail of gewone post!

Discrete verzending!

 

 

 


Welke pillen op de site van erectiepillen-winkel.nl bevatten sildenafil?

 

Deze pillen bevatten de werkzame stof sildenafil!

Kamagra 100 - bevat 100 mg sildenafil

Kamagra Chewable - bevat 100 mg sildenafil

Kamagra Oral Jelly - bevat 100 mg

Cobra 120 - bevat 120 mg sildenafil 

Cobra 130 - bevat 130 mg sildenafil

Cenforce 100 - bevat 100 mg sildenafil

Cenforce 200 - bevat 200 mg sildenafil