Geen producten (0)

Verzenden & retourneren

                                                                                                                       Bekijk onze reviews operectiepillen-kopen

 

Als u op werkdagen voor 15:00 uur besteld, dan wordt uw bestelling nog dezelfde dag verzonden.                                                

Bestellingen binnen Nederland                                                                                            PostNL logo

  • Erectiepillen-winkel.nl verzendt uw bestelling altijd in een discrete verpakking.

  • Uw bestelling wordt in een blanco, onbedrukte envelop of pakket verzonden;

  • Iedere bestelling wordt met Post.NL+ track & trace verzonden;

  • We hanteren 1 verzendtarief: Brievenbuspakje+ track & trace € 3,95.

Bestellingen naar België

  • Bestellingen naar Belgie versturen we met PostNL Brievenbuspakje+ track & trace € 4,95

Na het afronden van uw bestelling sturen we je een orderbevestigingsmail. Daarin staat je ordernummer en het te betalen bedrag.  

  • U ziet de betalingsgegevens in uw orderbevestiging. Hier kunt u kiezen met welke betaalmethode u wenst te betalen.

  • Voltooi de betaling via overboeking met onze IBAN gegevens of gebruik de iDEAL-betaallink!  Waar u de betaling voltooid bij uw eigen bank!

Lees hier meer over Veilig Betalen via betaallink op de site van iDEAL

 

Wanneer verzenden we uw pakketje? (Verzenden doen wij discreet!)

Wij verzenden van maandag t/m vrijdag. Alle bestellingen die voor 15.00 uur geplaatst en betaald zijn, worden op een doordeweekse werkdag verzonden. Voor het volgen van de bestelling ontvang je een track & trace code. Als uw betaling is ontvangen gaan wij direct aan de slag met uw bestelling. Zodra uw pakket is ingepakt en is overgedragen aan PostNL, ontvangt u de track & trace-code van uw bestelling. Vanaf dat moment kunt u de verzending van uw pakket volgen.


Wanneer kan ik mijn bestelling verwachten?

Als u op werkdagen voor 15:00 uur besteld, dan wordt uw bestelling nog dezelfde dag verzonden. In de meeste gevallen ontvangt u uw bestelling binnen 24 uur! Het kan soms gebeuren dat het door omstandigheden bij PostNL langer duurt. Besteld u op zaterdag of zondag dan kunt u uw bestelling op een dinsdag verwachten. Een bestelling wordt over het algemeen binnen 1 - 3 werkdagen na verzending van de bestelling bezorgd. Wij gaan voor een snelle levering maar zijn natuurlijk ook afhankelijk van PostNL. Bestellingen naar Belgie hebben een gemiddelde levertijd van 2 tot 5 werkdagen. PostNL bezorgt brievenbuspakjes binnen Nederland van dinsdag tot en met zaterdag, meestal binnen 24 uur.

Hoe verzenden wij uw bestelling? 

Alle bestellingen worden zorgvuldig verpakt en verzonden. Uiteraard staan ​​er geen reclamestickers of webshopadres op de buitenkant van de verpakking.
ook sturen we geen reclame e-mails of post. 
 

Discrete verzending!

 

Ruilen en retourneren
Heb je het verkeerde product besteld? Is het product kapot aangekomen? Of heb je een andere reden om het product te willen ruilen? In veel gevallen kun je een bij ons besteld product retour sturen, op enkele uitzonderingen na. Neem gerust contact met onze klantenservice op!

Product retour sturen?
Dit kan eenvoudig in 3 simpele stappen:

  1. Neem contact op met de klantenservice afdeling van Erectiepillen-winkel.nl om het product aan te melden om retour te sturen.

  2. Onze de klantenservice afdeling bekijkt of het door jouw aangemelde product aan alle voorwaarden voldoet om retour gestuurd te worden. Je krijgt hier zo snel mogelijk uitsluitsel over.

  3. Mailadres: info@erectiepillen-winkel.nl

 

Herroepingsrecht

Je hebt het recht om binnen 14 dagen, zonder opgaaf van reden, je kamagrakopen artikel retour te sturen (herroepingsrecht). Binnen deze termijn mag je het artikel bekijken, beoordelen en/of passen zoals je ook in de winkel doet, tenzij anders vermeld.

De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop het artikel in je bezit is. Hiermee bedoelen we wanneer het pakket door jou of door jou aangewezen derde in ontvangst is genomen. Als je de overeenkomst herroept, ontvang je alle betalingen die je tot op dat moment hebt gedaan, inclusief verzendkosten (met uitzondering van eventuele extra kosten ten gevolge van je keuze voor een andere wijze van levering dan de door ons aangeboden goedkoopste standaard levering) onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij de herroepingsmededeling hebben ontvangen. Indien je slechts een deel van je bestelling retour stuurt, dan worden de kosten voor levering niet teruggestort. Wij betalen terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee de transactie oorspronkelijk is verricht, tenzij je uitdrukkelijk anderszins hebt ingestemd; er worden in ieder geval geen kosten in rekening gebracht voor de terubetaling. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of totdat je hebt aangetoond dat de goederen zijn teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt. Na herroeping moet je de goederen zo snel mogelijk, en binnen 14 dagen aan ons terugzenden of overhandigen. Je bent op tijd als de goederen zijn teruggestuurd voordat de termijn van 14 dagen is verstreken. De directe kosten van het terugzenden van de goederen komen voor je eigen rekening. Daarnaast ben je alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen, die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen. Deze waardevermindering mogen wij in dat geval verekenen met het terug te storten bedrag. 

Kijk hier voor onze Algemene Voorwaarden