Geen producten (0)

Natuurlijke erectiepillen

Natuurlijke erectiepillen
Een erectiepil kan soms uitkomst bieden als uw liefdesleven wordt verstoord doordat u geen erectie krijgt of deze niet hard genoeg is. 
Meer mannen dan u misschien denkt hebben soms last van een erectieprobleem. Dit kan tijdelijk zijn en een onschuldige oorzaak hebben, maar soms is het probleem hardnekkiger en dan is het zaak om er wat aan te doen. Erectiepillen kunnen in zo’n geval de juiste oplossing zijn. U moet zich wel realiseren dat een erectiepil niet altijd uitkomst biedt, en dat ze niet voor iedereen geschikt zijn. 
Maar veel mannen die kampen met een erectiestoornis hebben er baat bij. Op Erectiepillen-winkel.nl kunt u anoniem en zonder recept van een arts een bestelling plaatsen.
 
 

Wat doet een erectiepil?

Erectiepillen doen in de basis allemaal hetzelfde. Ze verwijden de bloedvaten waardoor er makkelijker bloed naar de penis kan stromen. Het bloed kan ook minder gemakkelijk weer terugstromen, hierdoor kunt u de erectie makkelijker vasthouden. Er zijn verschillende erectiepillen, sommige werken na een half uur en houden hun werking voor enkele uren. Maar u kunt ook erectiepillen kopen die tot wel 36 uur werkzaam zijn. U hoeft zich geen zorgen te maken dat u spontaan en ongewenst een erectie krijgt. De penis wordt alleen stijf bij directe stimulatie en dus niet zomaar spontaan op een moment dat u dit niet wilt.
 
 

Erectiepillen op natuurlijke basis

Op Erectiepillen-winkel.nl kunt u ook erectie stimulerende pillen kopen die uitsluitend natuurlijke werkzame stoffen bevatten. Voorbeelden hiervan zijn Maca Dry extract en Guarana extract. Bij alle erectiepillen die u bij ons online kunt bestellen vindt u op de productpagina een overzicht van de ingrediënten. Zo weet u altijd wat u inneemt. Als u voor een bepaalde aandoening al medicatie gebruikt raden wij u aan om met uw arts te overleggen of u een erectiepil veilig kunt gebruiken.  
 
 

Wanneer neemt u een erectiepil in?

Een erectiepil neemt u in op het moment dat u graag seks wilt met uw partner. Houd er rekening mee dat de meeste erectiepillen na 30 tot 60 minuten beginnen te werken. U kunt de pil rustig wat ruimer van tevoren innemen, omdat deze zijn werking enkele uren houdt. U hoeft het moment dat u seks wilt hebben dus niet heel precies te timen. Zo kan het vrijen toch nog redelijk spontaan gebeuren. Als u iets inneemt om de erectie te stimuleren, controleer dan goed de werking, zodat u weet wanneer en hoe lang u resultaat kunt verwachten. Sommige mannen kopen verschillende soorten erectiepillen om in verschillende situaties te gebruiken, het is dan natuurlijk zaak dat u de juiste pil op het juiste moment inneemt.
 
 

Welke erectiepillen vindt u bij Erectiepillen-winkel.nl?

U vindt op Erectiepillen-winkel.nl een ruim aanbod aan middelen om de erectie bij de man te stimuleren. Daarnaast hebben we ook voor de dames natuurlijke middelen om het libido op te krikken. U kunt bij ons ntuurlijke erectiepillen kopen van onder andere de volgende merken:
 
Libido Extreme: Een krachtig erectiemiddel dat u kunt gebruiken als u meerdere keren kort op elkaar een erectie en hoogtepunt wilt beleven
LibidoForte is een erectiepil die u per 5 stuks kunt bestellen. Een unieke pil die zelfs effectief is bij stress en vermoeidheid.
Rock Hard is een erectiepil voor een hardere en dikkere erectie.
 
Daarnaast hebben we uiteraard nog andere merken. U kunt in het menu op deze website direct zien welke erectiepillen u online kunt kopen. Bij alle pillen staat vermeld hoe ze werken en kunt u de samenstelling ervan bekijken.
 
 

Zijn er risico’s verbonden aan het gebruik van erectiepillen?

Voor gezonde mannen is er geen verhoogd risico bij het gebruik van erectiepillen. Er zijn wel bijwerkingen die kunnen optreden, maar die zijn doorgaans onschuldig. Bijwerkingen die het vaakst worden vermeld zijn:
 
Blozen
Hoofdpijn
Verstopte neus
Hartkloppingen (soms)
U kunt overlast van bijwerkingen voorkomen door niet vaker dan 2 tot 3 keer per week een erectiepil te gebruiken en bij voorkeur niet vaker dan eens per 24 uur.
 
 

Wanneer moet ik oppassen met erectiepillen?

Erectiepillen gaan slecht samen met alcohol en verdovende middelen. Deze combinatie kan zelfs gevaarlijk zijn. Heeft u (veel) alcohol gedronken of drugs gebruikt, neem dan geen erectiepil in tot de effecten daarvan zijn uitgewerkt. Ook als u onderliggende klachten heeft moet u voorzichtig zijn met het gebruik van erectie stimulerende middelen. Hartaandoeningen, longaandoeningen, bloeddrukproblemen en bepaalde vormen van kanker kunnen een risico vormen. Ook als u bij eerder gebruik last kreeg van ernstige hartkloppingen of hartritmestoornissen is het verstandig om het gebruik te staken en met uw arts te overleggen. Soms kan het verschil maken om een ander erectiemiddel te gebruiken met een lagere of andere samenstelling van werkzame stoffen.
 
 

Erectieproblemen komen vaker voor dan u denkt

Veel mannen denken dat zij de enige zijn die ‘hem niet omhoog krijgt’. Maar niets is minder waar. Erectieproblemen komen best vaak voor. Gelukkig zijn ze in veel gevallen van voorbijgaande aard. Stress, vermoeidheid of het gebruik van bepaalde medicijnen kunnen invloed hebben. Als u bijvoorbeeld slaapmiddelen of antidepressiva gebruikt kan dit van invloed zijn op het krijgen en kunnen vasthouden van een erectie. Als het gebruik van dergelijke medicatie kan worden gestaakt, of als u minder last van stress of vermoeidheid heeft is de kans aanwezig dat de erectiestoornis vanzelf overgaat. Het verwijderen van de prostaat kan eveneens van invloed zijn. Dan kan een erectiepil in bepaalde gevallen uitkomst bieden.
 
 

Ook vrouwen kunnen problemen hebben met het libido

Ook bij vrouwen kan de lust om te vrijen soms ver te zoeken zijn. Als u als vrouw niet genoeg opgewonden raakt maar dit wel graag zou willen zodat u weer als vanouds van seks kunt genieten, dan kunt u eveneens terecht op Erectiepillen-winkel.nl. U vindt in ons assortiment onder andere de volgende merken:
 
 
Deze kunt u discreet en gemakkelijk online bestellen. Net zoals bij de erectiepillen voor mannen geldt uiteraard ook voor de middelen voor de dames dat het belangrijk is om de bijsluiter vooraf te lezen en als er vervelende bijwerkingen optreden het gebruik te staken of in ieder geval met de huisarts te overleggen.
 
 

Online erectiepillen kopen

Online erectiepillen kopen heeft een aantal belangrijke voordelen. Het grootste voordeel is de discretie. U kunt uw bestelling anoniem doen, wij zorgen ervoor dat onze bedrijfsnaam niet op een betalingsoverzicht verschijnt. U kunt bestellen wanneer u wilt, ook buiten kantooruren en in het weekend. Uw bestelling wordt verstuurd in een neutrale verpakking. 
 

Erectiepillen kopen en veilig betalen met ideal

U kunt bij ons met gerust gevoel bestellen omdat u snel en veilg uw erectiepillen kunt afrekenen met iDEAL!
 

Heeft u vragen?

Wilt u advies voordat u erectiepillen gaat kopen of twijfelt u tussen twee merken of over de te kiezen variant van een bepaald merk? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. U kunt gebruik maken van het contactformulier op de website. Als ervaren verkoper van erectiemiddelen kunnen wij u in veel gevallen goed advies geven. 
 
Team Erectiepillen-winkel.nl