Geen producten (0)

         Voor 15:00 uur besteld, vandaag verzonden!  ♥  Discrete verzending met track&trace!  ♥  Veilig bestellen!  Betalen per bank overschrijving

 

Kamagra bruistabletten

€ 16,95
Levertijd : Direct leverbaar!
Specificaties
Inhoud 7 Bruistabletten
Werkzame stof Sildenafil 100 mg
Dosering max. 1 tablet p/d
Werkzaam 4 - 6 uur
Merknaam Ajanta pharmaceutical
Omschrijving

Kamagra bruistabletten kopen?

Kamagra bruistabletten worden door de slijmvliezen in de mond opgenomen, Hierdoor worden de werkzame stoffen veel sneller opgenomen in het lichaam waardoor je sneller een erectie krijgt. De bruistabletten bevatten 100mg van het actieve bestanddeel sildenafil citraat. U hoeft slechts één van de Kamagra bruistabletten in een glas water te stoppen. Binnen enkele minuten zal het tablet volledig oplossen, het is de bedoeling om het 1 keer op te drinken. Kamagra bruistabletten worden vervaardigd door Ajanta Pharma. De bruistabletten worden geleverd in een tube met 7 bruistabletten.
 

Werking Kamagra bruistabletten

Het actieve bestanddeel van Kamagra bruistabletten is Sildenafil. Het behoort tot de PDE-5 familie van vaatverwijders. Deze pillen werken door het verwijden van de bloedvaten in, met name rond het genitale gebied. Dit zorgt voor een sterkere doorbloeding om een de erectie te verbeteren. Sildenafil 100mg is nu een van de standaardbehandelingen voor erectiestoornissen. Kamagra bruistabletten bevatten net zoals Viagra en gewone Kamagra100 exact dezelfde werkzame stof sildenafilcitraat.
 

Waarom Kamagra bruistabletten kopen?

Als u het moeite heeft met het innemen van tabletten of gewoon een erectiemddel wilt dat veel sneller actief werkzaam is kunt u kiezen voor Kamagra bruistabletten. Omdat het met water wordt ingenomen wordt het snel door het lichaam opgenomen. Het wordt het door de slijmvliezen van de mond opgenome. Hierdoor kunnen de actieve ingrediënten sneller in de bloedbaan terechtkomen. Binnen 15 minuten geniet je van de hardste, stevigste erecties die je ooit hebt gevoeld.
 

Bijwerkingen 

Natuurlijk kan het gebruik van kamagra bruis 100mg ook bijwerkingen met zich meebrengen. Hier onder staan de bijwerkingen die kunnen optreden bij het gebruik van kamagra.
  • Hoofdpijn 10%
  • Blozen 5%
  • Buikpijn 3%
  • Diarree 2%

Mochten zich bijwerkingen voordoen dan zijn deze meestal weer snel verdwenen. 

 

Ook interessant

€ 9,95
€ 16,95 € 19,95
€ 13,95