Geen producten (0)

         Voor 15:00 uur besteld, vandaag verzonden!  ♥  Discrete verzending met track&trace!  ♥  Veilig bestellen met iDEAL!  iDEAL en Creditcard betaling mogelijkBetalen per bank overschrijving

Bestseller!
Stud100
 

STUD 100

€ 19,95
Levertijd : Direct leverbaar!
Omschrijving

STUD 100 bestellen?

Delay Spray verdooft tijdelijk de gevoeligste plekken van de penis. U komt minder snel tot een hoogtepunt en geniet dus langer van seks. Dankzij STUD Delay Spray komt u nu samen klaar na eerst een lange vrijpartij!

STUD 100

Als u een van de 30-40% van de mannen bent die worstelen met vroegtijdige zaadlozing dan is STUD100 de oplossing die u zoekt. STUD100 werkt door de penis ongevoelig te maken, wat resulteert in langer durende erecties, die zowel u als uw partner zullen waarderen. Met STUD100 kun je de controle nemen over je seksleven en genieten van seks zonder je zorgen te maken over wanneer je gaat ejaculere.

Hoe werkt STUD 100?
Een van de belangrijkste ingrediënten van de STUD100 formule is Lidocaine Base USP (9,6%), dat is een lichte, maar effectieve verdoving die de gevoeligheid van de penis verlaagt. Dit voorkomt dan de zenuwuiteinden in de penis overmatig gestimuleerd worden, wat gebeurt er als vroegtijdige zaadlozing plaatsvindt.

Hoe gebruik ik STUD 100 spray?
STUD100 moet worden gespoten op het hoofd, alsmede de schacht van de penis van ongeveer 5 tot 15 minuten voordat u van plan bent seksueel contact te hebben. STUD100 is ontworpen om snel te worden opgenomen in de meest gevoelige gebieden van de penis.

Hoe lang duurt het voordat STUD 100 werkt?
STUD 100 werkt vrijwel direct, het maximale resultaat wordt bereikt bij gebruik 15 minuten na opspuiten.

Hoe vaak kan ik STUD 100 gebruiken?
Elke container Stud100 bevat 15 ML spray. Het minimum aantal sprays per seksuele handeling is 3-8, wat betekent dat dit product in staat zal zijn u vele nachten van genot te geven. Echter de beste hoeveelheid sprays verschilt per persoon.
STUD100 is veilig te gebruiken met een condoom en is bewezen net zo effectief te zijn bij gebruik van condooms.

Zijn er bijwerkingen bij het gebruik van STUD 100?
Dit product mag niet worden toegepast op de huid die ontstoken is of gebroken, omdat dit kan irritatie kan veroorzaken. Als u een reeds bestaande huidaandoening heeft dient u uw arts te raadplegen alvorens gebruik. Mocht er irritatie optreden, raadpleeg dan onmiddellijk uw arts.

Wat zijn de andere ingrediënten van STUD 100?
Naast Lidocaïne Base USP bevat STUD100 isopropylmyristaat, stearinezuur en parfum 120. Als u allergisch bent voor een van de genoemde ingrediënten dit product niet gebruiken zonder overleg met uw arts.

Bekijk ook Vidalista producten zoals Super Vidalista en Dapoxetine!

Ook interessant

€ 16,95
€ 16,95

Wat kun je met een orgasme vertragende spray?

Elke man heeft er wel eens last van gehad: een vroegtijdige zaadlozing. Hiervan is sprake wanneer de ejaculatie sneller komt dan de man of zijn partner zou willen. Wanneer dit vaker dan eens optreedt, kan dit voor sommige mannen een probleem gaan vormen. Niet alleen kan het voor gevoelens van schaamte en onzekerheid zorgen, ook voor de partner kan het behoorlijk vervelend zijn. Er kunnen verschillende motieven zijn waarom een man te vroeg klaarkomt. Deze kunnen zowel fysiek als mentaal van aard zijn. Sommige mannen ervaren bijvoorbeeld gevoelens van angst of onzekerheid vooraf de penetratie. Hierdoor hebben zij soms minder controle over hun orgasme. Een spray of crème die helpt bij het uitstellen van het orgasme kan voor deze mannen een welkome oplossing zijn.