Geen producten (0)

         Voor 15:00 uur besteld, vandaag verzonden!  ♥  Discrete verzending met track&trace!  ♥  Veilig bestellen!  Betalen per bank overschrijving

1 2
 

Super Viga Spray

€ 24,95
Levertijd : Direct leverbaar!
Omschrijving

Wat is Super Viga Spray?

Ontdek Super Viga, de revolutionaire spray die is ontworpen om jouw seksuele prestaties te verbeteren en jou en je partner naar nieuwe hoogten van plezier te brengen. Wil je jouw liefdesspel naar een hoger niveau tillen? Maak kennis met Super Viga, de oplossing om het plezier van de liefde te verlengen en de gewenste climax en controle te bereiken. Deze innovatieve spray is speciaal ontworpen om jouw seksuele prestaties in bed te verbeteren en aan de behoeften van jouw partner te voldoen.

Werking van Super Viga Spray

Super Viga Spray is een speciale spray die een medische verdoving bevat om de gevoeligheid van de penis te verminderen. Dit kan bijdragen aan het verlengen van het seksuele genot zonder vroegtijdige ejaculatie. Veel mannen ervaren namelijk dat ze niet lang genoeg kunnen volhouden in bed, vaak als gevolg van overgevoeligheid van de eikel. Gelukkig biedt Super Viga een effectieve oplossing door de sensaties iets te verminderen, wat resulteert in een verbeterde duur tijdens seksuele activiteiten. Met deze spray kun je jouw partner optimaal bevredigen en tegelijkertijd langer genieten van intieme momenten samen.

Super Viga zelf gebruiken?

Met Super Viga Spray krijg je eindelijk volledige controle over jouw seksuele ervaring. Deze opmerkelijke spray biedt niet alleen verlengd plezier, maar zorgt ook voor langdurige intimiteit. Het is een baanbrekend product dat ontworpen is om jouw seksuele prestaties naar een hoger niveau te tillen. Met deze spray kun je zelf bepalen hoelang je wilt genieten en de intensiteit van het moment regelen.

Probeer Super Viga nu zelf en ontdek wat het voor jou kan betekenen - een geheel nieuwe dimensie van seksueel genot ligt binnen handbereik!

Ingrediënten van Super Viga

Naast Lidocaïne Base USP bevat Super Viga ook vitamine E om cellen te voeden en de cellulaire energieopslag te verhogen

Breng het product 5 minuten van tevoren aan op de eikel. Het is gemakkelijk mee te nemen in je zak. Voor betere resultaten: spray 2 keer op de eikel, ongeveer 20 minuten voor de seks. Herhaal dit na 20 minuten nog een keer en daarna elke 20 minuten. Veel plezier!

Vergelijkbaar product: Stud100

Ook interessant

€ 19,95