Geen producten (0)

         Voor 15:00 uur besteld, vandaag verzonden!  ♥  Discrete verzending met track&trace!  ♥  Veilig bestellen met iDEAL!  Veilig bestellen met iDEAL!Betalen per bank overschrijving

 

Sildamax

€ 9,95
Levertijd : Direct leverbaar!
Specificaties
Inhoud 10 tabletten
Werkzame stof Sildenafil 100 mg
Dosering max. 1 tablet p/d
Werkzaam 4 - 6 uur
Merknaam Sildamax
Omschrijving

Sildamax kopen online?

Sildamax is een zeer effectief middel tegen erectieproblemen bij de man. Sildamax 100mg is in zijn werking vrijwel gelijk aan Viagra en Kamagra en bevat dezelfde werkzame stoffen. Er zijn al heel veel tevreden gebruikers die geen ander merk meer willen. Slecht 3% van de gebruikers heeft last van bijwerkingen. Sildamax is al vele jaren op de markt verkrijgbaar en vooral in Duitsland populair! U kunt nu ook Sildamax kopen bij onze erectiepillen-winkel!

Werkzame stof Sildenafil

Sildenafil is de werkzame stof in Sildamax 100mg. Sildenafil zorgt ervoor dat er bepaalde bloedvaten worden verwijd waardoor het een erectie bevordert.De bloedvatverwijding wordt in gang gezet door stoffen die bij seksuele prikkeling in de penis vrijkomen. Sildenafil remt de afbraak van deze bloedvatverwijdende stoffen. Het blijft hierdoor langer en in grotere hoeveelheden aanwezig in de penis, wat voor een hardere erectie zorgt! Voor de werking is wel seksuele prikkeling nodig. De werking van Sildenafil begint na een half uur, bereikt een maximum na ongeveer twee uur en verdwijnt na ongeveer vijf uur.

Originele Erectiepillen bestellen

U kunt heel eenvoudig deze erectiepillen online bestellen in onze Erectiepillenwinkel en tegen voordelige prijzen veilig uw bestelling afrekenen met IBAN betaaloptie. Zodra uw betaling is verwerkt komen we meteen in actie om uw bestellen discreet te verpakken en met PostNL track&trace te versturen zodat u heel handig de voortgang van uw bestelling kunt volgen! We verkopen uitsluitend originele erectiepillen en staan garant voor de kwaliteit en echtheid van Sildamax 100mg! Lees voor meer over Sildamax het blogberiicht, Is Sildamax net zo goed als Kamagra?

bijwerkingen

Natuurlijk kan het gebruik van deze sildenafil 100 mg pillen ook bijwerkingen met zich meebrengen.
Hier onder hebben we een lijst gemaakt welke bijwerkingen er kunnen gaan optreden bij het gebruik:
1.Hoofdpijn 10%
2.Blozen 5%
3.Buikpijn 3%
4.Diarree 2%
Mocht u nog vragen hebben over bijwerkingen of advies neem contact met ons op!

Eigenschappen

Aantal: 10 stuks
Inhoud tablet: 100 mg Sildenafil
Tijdsduur werking: 4-6 uren
Tijdsduur voor inname: 20-40 minuten 

Vergelijkbare producten

Cenforce 100 doosje met 10 erectiepillen per strip      Cobra 120 strip met 5 rode 120 mg erectiepillen    kamagra strip met 4 groene erectiepillen

 

Ook interessant

€ 14,95
€ 9,95
€ 16,95