Geen producten (0)

         Voor 15:00 uur besteld, vandaag verzonden!  ♥  Discrete verzending met track&trace!  ♥  Veilig bestellen met iDEAL!  Veilig bestellen met iDEAL!Betalen per bank overschrijving

12% korting
Dapoxetine-kopen
 

Dapoxetine 60mg

€ 16,95 € 14,95
Levertijd : Momenteel niet leverbaar
Specificaties
Inhoud 10 tabletten
Werkzame stof Dapoxetine 60 mg
Dosering max. 1 tablet p/d
Werkzaam 4 - 6 uur
Merknaam Centurion Remedies Pv Ltd
Omschrijving

Dapoxetine kopen online?

10 tabletten (1 strip van 10 tabletten)

Dapoxetine is een medicijn (onder andere op de markt gebracht als Priligy) dat voortijdige ejaculatie voorkomt. Naast de mannen die last hebben van een erectiestoornis. Zijn er ook veel mannen die vaak een voortijdige zaadlozing hebben. Dit is niet alleen erg vervelend voor u, maar ook voor uw bedpartner. Het medicijn Dapoxetine 60mg kan dit probleem direct volledig oplossen. Met slechts één dapoxetinepil gaat het langer mee en kunt u weer genieten van seks zoals u gewend bent.

Priligy werking

Dapoxetine Priligy is voor veel mannen echt een uitvinding! Ze kijken niet langer op tegen een romantisch avondje op de bank. Krijg je te snel een orgasme of wil je dat het langer aanhoudt?
Met Priligy online hoef je geen zorgen meer te maken dat je een voortijdige ejaculatie hebt. Dapoxetine-kopen geeft het gewenste effect alleen bij alle vormen van seksuele stimulatie. Het helpt je zeker in tijden van crisis en onzekerheid en is ideaal als je urenlang seks wilt hebben!

Hoe gebruik je Priligy,?

Neem de Priligy tablet 1 tot 3 uur van te voren in met een half glas water. Neem niet meer dan 1 tablet per dag.
Gebruik alleen af en toe, dus niet dagelijks.

Mag ik Priligy kopen en gebruiken met andere medicijnen?

De medicijnen waarmee de belangrijkste wisselwerkingen optreden, zijn de volgende.

 • Andere medicijnen die het reactievermogen verminderen. Bij deze medicijnen is vaak op de verpakking een gele waarschuwingssticker geplakt. De effecten op bijvoorbeeld reactievermogen en coördinatievermogen versterken elkaar. Rijd geen auto als u naast dapoxetine een ander medicijn gebruikt dat het reactievermogen beïnvloedt.
 • Ontstekingsremmende pijnstillers, zoals ibuprofen, diclofenac, acetylsalicylzuur, naproxen en celecoxib. Deze medicijnen kunnen bijwerkingen op de maag veroorzaken, zoals een maagbloeding. Als u dapoxetine op dezelfde dag slikt, heeft u meer kans op deze bijwerkingen.
  Gebruik daarom op de dagen dat u dapoxetine wilt gebruiken, liever paracetamol als pijnstiller. Die heeft dat nadeel niet. Wees extra alert als u toch dapoxetine samen met een ontstekingsremmende pijnstiller moet gebruiken, en raadpleeg uw arts bij maagklachten. Meestal adviseert de arts u een maagbeschermer te slikken om maagklachten te voorkomen. Overleg met uw arts of dat bij u nodig is.
 • De antistollingsmedicijnen acenocoumarol en fenprocoumon. Gebruik dapoxetine niet als u een van deze antistollindapoxetine kopen gsmedicijnen slikt. Dapoxetine kan de werking van de bloedverdunner versterken.
 • De plastabletten chloortalidon, chloorthiazide, hydrochloorthiazide, epitizide en indapamide. Als u een van deze medicijnen gebruikt en meerdere keren per week dapoxetine, heeft u kans op een tekort aan natrium in het bloed. Dat kan vooral ontstaan door vochtverlies, zoals bij braken, diarree, koorts en hitte. U merkt dat aan plotselinge ernstige vermoeidheid, sufheid, slecht aanspreekbaar zijn, verminderde eetlust, braken en diarree. Waarschuw dan meteen uw arts.
 • Het medicijn tegen misselijkheid metoclopramide. De bijwerkingen van metoclopramide kunnen toenemen. U kunt dan last krijgen van stijve spieren, beven, moeite met lopen of praten, rusteloosheid en plotselinge spiertrekkingen. Overleg met uw arts.
 • Het medicijn tegen kanker ibrutinib. Dit medicijn verhoogt de kans op bloedingen. Overleg met uw arts.

Contra-indicaties

Bij combinatie met de volgende medicijnen is er kans op een ernstige bijwerking, het serotoninesyndroom (dit merkt u aan trillen, beven, bewegingsdrang, spiertrekkingen, opgewondenheid, verwardheid, angst, koorts, zweten, versnelde hartslag en sufheid). Slikt u een van onderstaande medicijnen, dan mag u Priligy niet gebruiken. Overleg met uw arts.

 • De pijnstillers pethidine en tramadol;
 • Het antibioticum linezolid;
 • Selegiline en rasagiline, medicijnen tegen de ziekte van Parkinson;
 • Fenelzine, tranylcypromine en moclobemide, medicijnen tegen depressie.
 • Bij de medicijnen selegeline, rasagliline, fenelzine, tranylcypromine en moclobemide geldt ook nog de volgende waarschuwing: moet u met een van de medicijnen beginnen en heeft u dapoxetine gebruikt? Het duurt een week voor u deze medicijnen veilig kunt gebruiken. Andersom duurt het 2 weken voor u, na stoppen met deze medicijnen, Dapoxetine-kopen mag gaan gebruiken. Bij moclobemide kunt u al 1 dag na het stoppen dapoxetine kopen gaan gebruiken.

Twijfelt u eraan of een van de bovenstaande wisselwerkingen voor u van belang is? Neem dan contact op met uw apotheker of arts.

Waar kan ik Dapoxetine-kopen en veilig betalen met online?

U kunt heel discreet Dapoxetine-kopen of Priligy kopen in onze online apotheek waar u nog meer originele erectiemiddelen kunt bestellen! Bestel simpel en betaal veilig per IBAN bankoverschrijving. Mocht u specifieke vragen hebben dan kunt u ons altijd raadplegen voor een gedegen advies!

 

Gebruik je liever een orgasme vertragende Spray in plaats van pillen? probeer dan Stud100!

Dapoxetine-kopen samen met Tadalafil: Super Vidlalista!

Zie ook de combinatie pillen van dapoxetine kamagra en Super P-force

 

Ook interessant

€ 14,95
€ 17,95
€ 13,95 € 14,95