Geen producten (0)
Geen producten (0)
Vanaf 10,-!!
Cobra 120 mg
 

Cobra 120mg

€ 12,95
Levertijd : Direct leverbaar!
  • Koop 5 stuks voor € 10,00 per stuk en bespaar € 14,75
Omschrijving

Cobra 120mg bestellen

Meer halen = minder betalen!

5 stuks voor € 50,00 = € 10,00 per strip!

5 stuks of meer = € 10,00 per strip!

 

5 Cobra 120 mg Erectie Pillen voor langdurige keiharde erecties, werkt gegarandeerd binnen 45 minuten en vaak is een halve tablet al voldoende!

1 strip met 5 tabletten!

Langdurig harde erectie

100% Gegarandeerd werkzaam!

24 uur werkzaam

Langdurig door gaan tijdens de seks en vaker per avond een hoogte punt bereiken

Verbeterd seksprestaties

Werkzame stof Cobra 120 mg 

Cobra 120mg bevat de werkzame stof Sildenafil citraat. Met Cobra 120 mg kan je je 120 procent geven omdat de dosering Sildenafil hoger is dan in bv Kamagra 100mg. Een cobra tablet bevat 120 mg sildenafil citraat en een tablet kamagra bevat 100 mg sildenafil citraat. 1 Blister Cobra bevat 5 tabletten en 1 tablet Cobra werkt ca 6 tot 8 uur. Neem naar eigen behoefte een halve of hele Cobra tablet ca 30 tot 45 minuten voordat je seks hebt in en je zal merken dat deze pillen je uithoudingsvermogen verhoogd. Neem nooit meer dan één tablet per 24 uur in. Gedurende deze tijd is het mogelijk meerdere erecties te krijgen maar dat zal zeker van uw fysieke conditie afhankelijk zijn.

Orginele Cobra 120mg kopen!

Cobra120mg is het ideale alternatief voor Kamagra of de bekende blauwe erectiepil. Overtuig uzelf van de werking! Het is wel van belang dat je seksueel opgewonden bent en of gestimuleerd wordt om alles uit een Cobra tablet te halen. Cobra zal je seksuele prestaties verbetert omdat een harde penis je uithoudingsvermogen verhoogt. Je partner zal gecharmeerd zijn van het resultaat.

Werking van Cobra 120mg erectiepillen!

Cobra 120 mg tablet
De werkzame stof Sildenafil in Cobra 120mg zorgt ervoor dat de spieren in de penis zich kunnen ontspannen zodat er meer bloed in de vaten kan vloeien hetgeen je erectie aanzienlijk verbetert. Net zoals met alle andere sildenafil houdende pillen kan je veel gemakkelijker een harde, volle erectie krijgen maar gelijktijdige seksuele stimulatie is een vereiste

Cobra120 mg wordt gefabriceerd volgens de hoogste medische normen. Alle tabletten worden geleverd in Originele blisters met 5 extra sterke tabletten voor meer seksueel genot!

Eigenschappen Cobra 120mg

De feiten over Cobra 120mg op een rij:

2. De maximaal dosering per 24 uur bedraagt 1 tablet Cobra.

3. Om maximaal te genieten dien je wel seksueel opgewonden te zijn en of gestimuleerd te worden

4. Ca 45 minuten na inname kan je al maximaal genieten.

5. Neem de tijd om seks te hebben, de werkingsduur bedraagt ca 6 tot 8 uur

Contra indicaties

We raden je af om de Cobra 120mg tabletten in te nemen door mannen met een van de onderstaande klachten/aandoeningen:

  • Ernstige hart-en vaataandoeningen
  • Een te hoge of een te lage bloeddruk
  • Als u dus op stikstof gebaseerde geneesmiddelen ook slikt
  • Daarom wanneer u ook leidt aan een andere ernstige diagnose
  • Ook juist wanneer u allergisch bent voor Sildenafil of Dapoxetine

Dosering

De Cobra 120mg is verkrijgbaar in een tablet van 120 mg (Sildenadil 120 mg). Het duurt ongeveer een half uur tot uur tot de stof is opgenomen door het bloed en tot werking komt. Zo wordt er tevens dus bij je aangeraden om de tablet zo’n 30 tot zo’n 45 minuten van te voren te nemen. De werking van de pil is ongeveer 6 tot 8 uur. Voor dit medicijn moet er dus wel degelijk ook sprake zijn van een seksuele prikkeling, 

Levering: Per strip van 5 tabletten van elk 120mg

Nu ook Cobra 130mg bestellen!

Wilt u liever iets sterkers probeer dan Cenforce 200mg!

Ook interessant

€ 16,95
€ 17,95
€ 39,95

Cobra erectiepillen kopen?

Er zijn enorm veel soorten erectiepillen te koop, met elk verschillende soorten sterktes. Zo zijn er pillen, zoals Cobra pillen, waarmee je meerdere keren kort achter elkaar een erectie en hoogtepunt kunt krijgen. Je kunt bijvoorbeeld Kamagra kopen of Cenforce bestellen. Dit zijn erectiepillen die veel besteld worden omdat de meeste mannen hier goede ervaringen mee hebben!
 

Cobra 120 mg bestellen

Beter bekend als de pornopil! verkrijgbaar in de populaire Cobra 120mg met 5 tabletten per strip. Cobra zal je seksuele prestaties verbetert omdat een harde penis je uithoudingsvermogen verhoogt. Je partner zal gecharmeerd zijn van het resultaat!

Cobra 130 mg bestellen

Cobra 130mg met 6 tabletten per strip! beslist een aanrader deze Cobra erectiepillen! Cobra 130mg bevat de werkzame stof Sildenafil citraat. Met Cobra 130mg kan je je 130 procent geven omdat de dosering Sildenafil hoger is dan in bv Kamagra 100mg.

Hoe gebruikt u Cobra 120 mg?

Wilt u Cobra 120 kopen, maar weet u niet hoe u deze erectiepillen gebruikt? Net zo als andere tabletten neemt u het middel oraal in. Bij voorkeur met wat water innemen en niet direktna  een zware maaltijd. Het is mogelijk dat het effect zwakker en langzamer optreed valk na een zware maaltijd!. Het kan tot op een uur duren na inname om een erectie te krijgen. De erectie zal na 4-5 uur verdwijnen en is niet constant. De erectie zal zich alleen opkomen bij seksuele stimulans.

Hoe werkt Cobra 120 MG?

Sildenafil is het enige actieve bestandsdeel in Cobra 120 mg en Cobra 130 mg. Het middel bevat de hoogste dosis aan Sildenafil van alle verschillende erectiemiddelen. Sildenafil zorgt ervoor dat bepaalde bloedvaten verwijden, zo ook die naar en van de penis. Ook remt het stofje de degradatie van de vaatverwijders en ze blijven langer en in grotere hoeveelheden in de penis aanwezig. Met behulp hiervan wordt de penis stijver en blijft hij stijf door seksuele stimulatie.